Team
Team YVVY

Maak kennis met ons!

Wij zijn YVVY Hypotheken en wij er op de momenten die er werkelijk toe doen om jouw dromen te realiseren, zodat jouw droomhuis, jouw thuis wordt!

Saskia Geenen

Saskia werkt al een aantal jaar als zelfstandig financieel adviseur. Persoonlijke aandacht en een sterke relatie opbouwen staan bij Saskia voorop.

“Op één plek werken? Dat ken ik niet! Voor mijn werk reis ik het hele land door en in mijn vrije tijd het liefst de wereld over. Ik ben gedreven door passie, geïnteresseerd en ik zoek zaken graag tot op de bodem uit."

Chiel Burgers

Chiel zit al 20 jaar in het financiële vak. Hij bruist van de ideeën en kan met YVVY Hypotheken écht zijn creativiteit kwijt.

“Briljant idee óf complex vraagstuk? Het liefst werk ik het direct uit zodat ik het morgen kan inzetten. Ik houd nu eenmaal van aanpakken! Dromen realiseren en met oprechte interesse écht iets betekenen voor mensen. Dat is wat mij drijft als ondernemer.”

Mendy Kusters

Mendy is ijzersterk in haar klantcontacten en weet zich goed in anderen te verplaatsen. Met haar kennis, gedrevenheid en enthousiasme kan ze jou op alle vlakken financieel adviseren.

“Mijn passie voor het vak maakt dat ik mij continu blijf ontwikkelen om jou van het beste advies te voorzien. Waar, wanneer en hoe het jou uitkomt!”

Uiteraard doen we dit niet alleen!

Zullen we afspreken?