Over YVVY
Over YVVY

Wij zijn YVVY!

‘Er zijn op de momenten die ertoe doen’ is onze filosofie. Ervoor zorgen dat je droomhuis jouw thuis wordt. Dát is wat we bij YVVY Hypotheken realiseren.

Je thuis

Een huis kopen is niet zomaar iets. Het wordt dé plek waar je thuiskomt na een lange dag werken en waar je je vrije tijd doorbrengt. Met je partner of kinderen, of lekker voor jezelf. Een thuis waar je vrienden en familie verwelkomt. Een plek die goed voelt en helemaal van jou is. YVVY Hypotheken begrijpt dat als geen ander.

Hypotheek stress

Voordat het zover is en de champagne wordt ontkurkt, moet er nog wel het een en ander geregeld worden. Zoals het afsluiten van een hypotheek, het aannemen van een taxateur en notaris en het opvragen van belangrijke documenten. Voor veel mensen klinkt dit als een flinke opgave. En dat is het ook als je alles zelf moet regelen. Gelukkig kan het anders!

Het kán anders

Mendy en Chiel, twee eigenwijze ondernemers van YVVY Hypotheken, komen beiden uit de financiële wereld. Jarenlange ervaring heeft hen veel kennis en inzicht gebracht. En vooral veel nieuwe kansen. Mendy en Chiel waren ervan overtuigd dat hypotheekadvies anders én beter kon. Met de focus op persoonlijke aandacht, flexibele contactmomenten en een enorme dosis klantgerichtheid maken zij veel klanten blij met hun nieuwe woning!

“Het gaat ons maar om één ding…de klant!” – Mendy & Chiel, YVVY

Zullen we afspreken?