Oversluiten
Oversluiten

Voordeliger wonen?

Gelukkig met jouw thuis en geen verhuisplannen? Dan is het slim om naar je huidige hypotheek te kijken. Misschien kan wonen in je droomhuis voordeliger! Het is in veel gevallen mogelijk om je hypotheek over te sluiten en daardoor je woonlasten te verlagen. Verhuizen is daar niet voor nodig. Momenteel is de hypotheekrente historisch laag waardoor je soms wel tot honderden euro’s kunt per maand besparen!

Het oversluiten van je hypotheek is niet kosteloos, maar toch goedkoper uit zijn. Door oversluiten is het eveneens mogelijk om over te stappen naar een geldverstrekker en hypotheekvorm die aansluit bij jouw huidige wensen. Denk aan een langere rentevaste periode waardoor je zekerheid hebt over je maandlasten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij voorzien jou op een heldere en vooral eerlijke manier van vooruitstrevend advies over het oversluiten van je hypotheek. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland. Zo vergelijken we al jouw mogelijkheden en vinden we de hypotheek die het beste bij je past.

Hypotheek oversluiten?

Benieuwd wat oversluiten voor jou kan opleveren? Neem contact met ons op!

Zullen we afspreken?