Certificeringen
Certificeringen

De beste kwaliteit!

Een huis kopen en een hypotheek afsluiten is niet zomaar iets. Het is je toekomst! Daarover wil je toch het beste advies? Goed advies begint met de keuze voor een gecertificeerde adviseur. Die verstand van zaken heeft, met je meedenkt en je begrijpt. Bij YVVY Hypotheken staat kwaliteit voorop. Onze adviseurs behoren tot de best opgeleide professionals op het gebied van financieel advies. Daardoor ben je bij YVVY Hypotheken altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Financieel adviseurs moeten voldoen aan de wettelijk gestelde minimumeisen. Denk aan eisen op het gebied van vakbekwaamheid en de inrichting van de bedrijfsvoering. De Autoriteit Financieel Markten (AFM) houdt hierop toezicht. YVVY Hypotheken gaat veel verder dan de minimumeisen. Onze adviseurs voldoen aan de hoogste eisen en beschikken over onderstaande certificeringen.

Erkend Financieel Adviseur

De professionals van YVVY Hypotheken zijn Erkend Financieel Adviseurs. Hierdoor garanderen we financieel advies van de hoogste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken en houden onze kennis altijd up-to-date. De onafhankelijke stichting SEH geeft het keurmerk uit en zorgt dat financieel advies en de vakbekwaamheid van adviseurs op hoog niveau zijn én blijven. Als Erkend Financieel Adviseurs voldoen wij aan strenge gedragsregels, beschikken we over veel ervaring en geldige wettelijke diploma’s. Jaarlijks volgen wij verplichte SEH-opleidingen.

Erkend Hypothecair Planner

Deze certificering geldt voor hypotheekadviseurs op Hbo-niveau die de opleiding EHP goed hebben afgerond. Het is een beschermde titel die door slechts 1.100 adviseurs in Nederland gevoerd mag worden. Waaronder door de adviseurs van YVVY Hypotheken! Onze professionals zijn zeer ervaren en deskundig in advies over hypothecaire planning. Daarnaast zijn wij opgeleid om complexe adviesdossiers te behandelen. Onze kennis houden wij up-to-date door jaarlijkse PE-opleidingen. De NVHP bewaakt het kwaliteitslabel en het integer handelen van haar leden. Leden van de NVHP moeten zich houden aan de NVHP Gedragscode.

De Financieel Planner

Het FFP-Keurmerk garandeert de kwaliteit van je financieel adviseur. Om het keurmerk te mogen voeren, moet een gecertificeerd planner aan strenge eisen en regels voldoen. Denk aan opleidingseisen, een heldere Gedragscode, een zorgvuldig toezicht en klachtenafhandeling. Neem je een adviseur van YVVY Hypotheken in de arm? Dan ben je verzekerd van deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. En nog belangrijker, je kunt vertrouwen op passend advies dat je verder helpt. Nu én in de toekomst.

Ga voor het beste advies!

Wij leggen de lat hoog. Jij toch ook? Bij YVVY Hypotheken ben je verzekerd van de beste kwaliteit en advies. Onze hypotheekprofessionals staan altijd voor je klaar en gaan graag voor je aan de slag! Aarzel niet en neem contact met ons op.

“Onze klanten verdienen alleen de allerbeste kwaliteit!” – Chiel, YVVY

Zullen we afspreken?