Eerste woning
Eerste woning

Je eerste droomhuis!

Nu kun je écht invulling geven aan je dromen en woonwensen. Maar voordat het zover is moet er nog wel wat worden geregeld, zoals het afsluiten van een hypotheek. Veel starters op de woningmarkt weten niet waar te beginnen. Dat is ook niet gek, het aankopen van een huis is ook niet niks!

Het is een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Jij kiest voor een nieuwe plek die je ‘thuis’ gaat noemen. Het is de plek waar jij leeft, werkt, ontspant en waar je jezelf kunt zijn.

Bij YVVY Hypotheken helpen wij jou graag verder zodat het aankoopproces écht een feetje wordt en jij de champagne snel kunt ontpoppen!

Hypotheek: hoeveel kan ik krijgen?

Of je nu op huizenjacht bent of je droomhuis al hebt gevonden: je wilt natuurlijk weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Bereken daarom eerst je maximale hypotheekbedrag. Deze handige rekentool geeft je direct een indicatie wat je maximaal kunt lenen. Zo weet je of jouw droomhuis binnen je budget past en in welke prijsklasse je kunt zoeken.

Inzicht in jouw financiële situatie?

Wil je meer informatie over je maximale hypotheekbedrag en ben je benieuwd naar de maandlasten? YVVY Hypotheken geeft je graag een financiële check zodat je direct weet waar je aan toe bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je eerste eigen woning kopen: hoe werkt het?

  • Je weet je maximale hypotheekbedrag, maar hebt nog geen huis op het oog? Dan is het tijd voor de huizenjacht! Als starter kun je een aankoopmakelaar in de arm nemen. Een aankoopmakelaar helpt je in de zoektocht naar een huis dat voldoet aan je wensen en financiële situatie. Ook adviseert een aankoopmakelaar je tijdens bezichtigingen en bij het bepalen van de waarde van het koophuis.
  • Heb je jouw droomhuis gekocht? Gefeliciteerd! De volgende stap is het ondertekenen van de koopakte en het afsluiten van je hypotheek. Geen zorgen. YVVY Hypotheken neemt het volledige hypotheekproces uit handen. Van de hypotheekaanvraag tot aan de notaris. Zo kun jij je zonder zorgen focussen op het inrichten van je droomhuis!
  • YVVY Hypotheken werkt met alle geldvestrekkers binnen Nederland. Zo vinden wij de beste hypotheek voor jouw eerste huis, passend bij jouw huidige en toekomstige wensen. Natuurlijk bekijken we ook of je in aanmerking komt voor koopoplossingen zoals een starterslening.

Hallo droomhuis!

De hypotheek is rond, de sleutels zijn van jou, het is tijd om de champagne te ontpoppen!

Heb je toch nog vragen? Wij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Zullen we afspreken?